top of page

Overveldende interesse for Foreldrenettverket.no

Nettstedet foreldrenettverket.no ble lansert 15. mai 2022, og interessen har vært formidabel.


Foreldrenettverket tilbyr ressurser for foreldre som ikke ønsker at deres barn skal opplæres i Pride-ideologiens grenseløse syn på seksualitet og kjønn. De fem første dagene var mer enn 20.000 unike besøkende innom nettsiden, og rundt 600 personer har så langt meldt seg på nettverkets e-postliste.


Jeg er overveldet, sier en av nettverkets pressekontakter, Kåre Skuland. Tallene viser at svært mange foreldre er opptatt av denne saken. Det er viktig at noen løfter røsten og sier stopp til den ukritiske, uvitenskapelige og uansvarlige tvangsinnføringen av Pride-ideologien i landets skoler og barnehager.


Over 80% av trafikken til nettstedet har kommet fra nettverkets Facebook-side, og særlig artikkelen «Brev fra en opprørt far» har blitt lest av mange. Artikkelen viser noe av den fortvilelse og maktesløshet som en far opplever når barnet hans presenteres for uvitenskapelige og villedende påstander om kjønn i skolen.


Jeg er også positivt overrasket over hvor lang tid hver enkelt besøkende har brukt på nettsiden. Gjennomsnittet er 6-7 minutter, som betyr at man i snitt har lest kanskje to artikler fra nettverket. Det er veldig mye, sier Skuland.


Vi har også fått direkte tilbakemeldinger fra fortvilte foreldre som ber om hjelp og råd, men vi tror antallet vil øke betraktelig de neste ukene frem mot juni da svært mange Pride-markeringer vil gjennomføres i landets skoler og barnehager.


Vi oppfordrer til å si nei takk til disse markeringene ved å holde barna hjemme mens regnbueflagget vaier på skolen eller i barnehagen, eller på annen måte markere at man ikke ønsker at barnet skal få denne skadelige påvirkningen. La oss stå sammen!Faksime: Norge i dag

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page