top of page

Oslo-skolene i Pride-parade

NRK.no publiserte 6. juni en stor artikkel om Oslo-politikernes oppfordring til elevene ved alle skoler om å delta i Oslo Pride 2022. Flere ble intervjuet, bl.a. Peter Risholm, som er en av pressekontaktene i Foreldrenettverket. Godt jobba, Peter!


Peter forteller at han kommuniserte flere viktige ting til journalisten som ikke ble inkludert i intervjuet. Vi er overbevist om at momentene hans vil være nyttige for mange foreldre i møte med rektor, lærere og bekjente. Vi publiserer derfor Peters kommentarer i sin helhet i en egen artikkel her på nettstedet.


Når lederen av Foreningen FRI til slutt i NRK-artikkelen avviser at Pride fremmer en ideologi, lyder det med respekt å melde ganske hult. At han i tillegg mener at dette er "dehumaniserende retorikk som reduserer og sletter levde liv", er det god grunn til å spørre om han ikke bruker typisk hersketeknikk og maktspråk.


Har han glemt at foreningen som han er leder for, har en omfattende "Politisk plattform"? Dessuten har foreningen et fyldig "Arbeidsprogram 2020-2022" som "definerer FRIs mål, samt hvilke samfunnsendringer vi vil jobbbe for."


Handler ikke dette om ideologi?Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page